Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
billige fodboldtrøjer
29 avril 2024

Manchester City slog Nottingham Forest

I 35. runde af Premier League udfordrede Manchester City Nottingham Forest på udebane. Til sidst sikrede Manchester City sejren 2:0 og fortsatte med at jagte mesterskabet med 79 point med én kamp i hånden!

Selvom Manchester City havde en høj boldbesiddelse efter starten, var Nottingham Forests offensiv på hjemmebane mere truende. Neco Williams' skud i straffesparksfeltet i det 15. minut blev blokeret af Ederson, som var iført en billige fodboldtrøjer Woods hovedstød i det 28. minut var lidt over målet. I det 32. minut tog De Bruyne et hjørnespark fra venstre, og Gvadio scorede med et hovedstød, 1-0. Guardiola satte Haaland på banen i anden halvleg, iført en Manchester City trøje, rystede forsvareren af sig i straffesparksfeltet og scorede sit 21. mål for sæsonen Manchester City vinder 2-0. Denne sejr gjorde det også muligt for Manchester City at bevare en ubesejret rekord i 19 ligakampe og nå 79 point i stillingen Selvom de stadig er 1 point bag Arsenal i point, har de spillet en kamp mindre end deres modstandere. Dernæst har "Blue Moon" 4 ligakampe tilbage, og modstanderne er Wolves, Fulham, Tottenham og West Ham. Så længe de fastholder en komplet sejr, kan Manchester City overhale Arsenal og skabe historie og vinde hidtil usete "fire ligatitler i træk".