Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
billige fodboldtrøjer
25 avril 2024

Mister Liverpool chancen for at vinde titlen?

I 34. runde af Premier League tabte Liverpool til Everton 0:2 i en udekamp Liverpool-træner Klopp indrømmede også nederlag, da han talte om mesterskabssituationen efter kampen. "Selv hvis Manchester City og Arsenal taber alle deres kampe, og vi præsterer, som vi gjorde i aften, vil intet ændre sig," sagde han.

I det 27. minut var Branfwaite i en kaotisk kamp og skubbede til 1-0. I første halvleg fik spillere iført Liverpool trøje mange skud reddet af Everton-målmand Pickford. I det 58. minut var der et problem med Liverpools forsvar Lewin scorede med et hovedstød, og Liverpool kom bagud med 0-2. I det 89. minut volleyede Elliott ude fra straffesparksfeltet, men bolden blev reddet igen af Pickford. I sidste ende formåede Liverpool ikke at ændre stillingen og tabte 0-2 til Everton på udebane. Med kun 4 runder af Premier League-kampe tilbage er Liverpool stort set faldet ud af kampen om Premier League-titlen. Sådan en træg tilstand vakte også vrede hos kaptajn Van Dijk, der var iført billige fodboldtrøjer. vil du vinde ligamesterskabet, hvis vi lader spillet blive sådan, uden at vinde nogen konfrontationer og give dommeren en chance for at give modstanderen et frispark, så har vi ingen chance for at konkurrere om mesterskabet. tidligere annonceret sin afgang efter sæsonen, vil han ikke vinde mesterskabet. Det er ærgerligt, at Liverpool endte i en sådan tilstand i den sidste sæson under hans ledelse.