Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
billige fodboldtrøjer
9 mai 2024

Joselu - Real Madrids nøglespiller

Anden kamp i Champions League-semifinalerne sluttede Med Joselu iført Real Madrid trøje og to nøglemål i sidste øjeblik, besejrede Real Madrid Bayern München 2-1 på hjemmebane og gik ind i Champions League-finalen!

I begyndelsen af kampen fokuserede Bayern på forsvaret, ved at bruge Kanes afsendelsesevne på midten til at levere offensiv rytme til fløjspillerne på begge sider og forsøge at skabe trusler gennem hurtige kontraangreb. Selvom Real Madrid tog initiativet i besiddelse, havde de ingen chance for at score. I det 68. minut fandt Kanes præcise lange aflevering Davis på venstre side, iført en billige fodboldtrøjer, driblede bolden ind i straffesparksfeltet og sendte bolden direkte i det døde hjørne, hvilket gav Bayern en 1-0 føring. Bayern, der førte med ét mål, blev mere fast besluttet på at forsvare til ende. Det var først i det 88. minut, at Joselu, der kom på banen som indskifter, scorede et supplerende skud for at udligne 1-1. I det 90. minut sendte Rudiger bolden på tværs af straffesparksfeltet, og Joselu scorede foran målet og førte stillingen 2-1! Selvom De Ligt scorede et mål i sidste øjeblik af overtid, afgjorde dommeren, at Bayern-spilleren var offside, og målet var ugyldigt. Den 1. juni skal Real Madrid konkurrere med Borussia Dortmund om denne sæsons Champions League-mesterskab på Wembley Stadium i London!