Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
billige fodboldtrøjer
18 avril 2024

Manchester City tabte til Real Madrid på straffespark

Anden kamp i Champions Leagues kvartfinaler er overstået. Real Madrid eliminerede Manchester City i straffesparkskonkurrence, Bayern besejrede Arsenal 1-0 og gik videre til semifinalen Indtil videre er alle Premier League-holdene blevet elimineret.

Da de vendte tilbage til hjemmebanen denne gang, vendte De Bruyne, Walker og hovedmålmand Ederson, iført Manchester City trøje, tilbage fra skade og vendte tilbage til startopstillingen. I det 12. minut lavede Vinicius en aflevering, og Rodrigos skud foran målet blev reddet af Ederson. Så skød Rodrigo igen og scorede bolden, hvilket gav Real Madrid en 1-0 føring. I det 76. minut brød Doku igennem fra venstre side og lagde ind. De Bruyne fik bolden på stregen i det lille straffesparksfelt og sendte bolden i mål til 1-1. Kampen gik ind i overtid, og ingen af siderne afgjorde en vinder. Deltag i en straffesparkskonkurrence for at afgøre vinderen! I straffesparkskonkurrencen missede Real Madrids første spiller, Modric, straffesparket. Men Lunin, iført billige fodboldtrøjer, reddede Thivars og Kovacics skud efter hinanden. Med Rudigers straffespark vandt Real Madrid straffesparkskonkurrencen 4-3 og gik i semifinalen.