Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
billige fodboldtrøjer
8 mars 2024

Manchester City slog København 6-2 samlet

I anden runde af 23-24 Champions League-ottendedelsfinalen scorede De Bruyne iført billige fodboldtrøjer 3 mål.Manchester City besejrede København 3-1 på hjemmebane og gik videre til næste runde med en samlet score på 6- 2. I endnu en knockout-kamp i dag spillede Real Madrid 1-1 hjemme med Leipzig og avancerede med en samlet score på 2-1. Fire pladser var født på forhånd til de otte bedste i Champions League, nemlig Bayern, Paris, Manchester City og Real Madrid.

I kampens 5. minut assisterede Alvarez Akanji med et hjørnespark og scorede med en volley. Så i det 9. minut ramte Rodri overliggeren med et hovedstød. Efter at have fået bolden lavede Alvarez en lille justering og skød bolden ind i 2-0 for at udvide scoringen. København stolede på El Younusis mål for at genvinde en 1-2 udekamp, men Haalands mål i pausen til pause hjalp Manchester City igen med at underminere modstanderens selvtillid. I anden halvleg bremsede Manchester Citys offensiv op og København var ude af stand til at kontraangreb.Slutresultatet blev låst til 3-1.Manchester City besejrede sine modstandere 6-2 hjemme og ude og avancerede til top 8 i Champions League for syvende sæson i træk. Denne sejr gav Manchester City deres 10. sejr i træk i Champions League, og fortsatte med at sætte en ny rekord for den længste sejrsrække for et engelsk hold i Champions League. De var også ubesejrede i 30 på hinanden følgende hjemmekampe i Champions League, med en rekord på 28 sejre og 2 uafgjorte, hvilket også satte ny rekord for en engelsk holdrekord. Haaland, iført Manchester City trøje, blev den første spiller i historien til at score 14 mål i de første 15 Champions League knockout-kampe i sin karriere. Han scorede 41 mål i 37 kampe i Champions League, de færreste kampe i historien, og Alvarez blev Champions League-spiller. Den første spiller i historien til at passe og skyde i de første 10 minutter af knockout-fasen, han har bidraget med 6 mål og 2 assists i de seneste 6 Champions League-kampe.