billige fodboldtrøjer
11 janvier 2024

Liverpool vinder semifinalens første kamp

f77adb5d254353089628bd6a72f9f4b

Den første kamp i den engelske ligacup-semifinale startede. Curtis Jones og Gakpo, iført billige fodboldtrøjer, scorede i træk inden for 3 minutter for at hjælpe Liverpool med at besejre Fulham 2-1 i den første kamp i den engelske ligacup!

Liverpool, der sad hjemme, spildte mange scoringsmuligheder og lavede en defensiv fejl i det 19. minut. Van Dijk lavede en fejl ved at cleare bolden med et hovedstød og blev opfanget af Pereira, inden han krydsede bolden.William, der fulgte op, penetrerede Van Dijk foran det lille straffesparksfelt og scorede med et lavt skud, hvilket gav Fulham en 1- 0 bly. Efter at have lukket målet ind, lavede Liverpool personalejusteringer.Klopp erstattede Nunez og Gakpo i det 56. minut for at styrke angrebet. Udskiftningen trådte i kraft i det 68. minut. Nunez sendte en assist, og Curtis Jones' venstrebenede skud fra uden for straffesparksfeltet ramte forsvarsspilleren, men bolden brød alligevel i nettet, og Liverpool fik udlignet til 1-1. I det 71. minut lavede Nunez et indlæg fra venstre side af straffesparksfeltet, og Gakpo scorede foran målet og gav hjemmeholdet en 2-1-føring. Nunez, som var iført Liverpool trøje, sendte 2 assists. I det 80. minut blev hans hovedstød reddet af Leno og hjalp ikke Liverpool med at udvide deres føring. I sidste ende vandt Liverpool den første kamp 2-1 på hjemmebane, hvilket gav en god start på videre til Liga Cup-finalen.