billige fodboldtrøjer
25 janvier 2024

Kanes mål blev afvist

bb8175d2af7c9ee3c1c5b90386fec47

Efter de første 17 runder af Bundesliga-sæsonen 2023-24 fører Leverkusen Bundesliga-stillingen med 17 kampe, 14 sejre, 3 uafgjorte og 45 point. I Bundesligaens 18. runde mødte Bayern Werder Bremen hjemme. Fans iført billige fodboldtrøjer  før kampen, mente alle, at man skulle have forventet at score alle 3 point i denne kamp, men resultatet blev 0-1 Werder Bremen. Nu er udsigten til at forsvare titlen ikke optimistisk.

Bayern har introduceret Kane, en af de bedste centre i denne æra. Man kan sige, at Bayerns lineup ikke har nogen mangler, men er ekstremt stærk. Kane skuffede ikke Bayern. Han scorede 22 mål i Bundesligaen. Ikke alene førte han Bundesligaens målscorerliste, han var også uovertruffen i hele fem store ligaer. I den 13. runde af omkampen i Bundesliga-sæsonen 23-24 mødte Bayern Union Berlin på hjemmebane. Bayerns mange forsøg i første halvleg var ineffektive. I det 46. minut scorede Guerrero iført en FC Bayern München trøje Kane scorede, men Sane blev kaldt for offside. Til sidst fik Bayern 1-0 Union Berlin, 4 point efter Leverkusen i toppen.